ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ €50 - ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:2160707645
×

Αποστολές & Επιστροφές

Ελλάδα

Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που λαμβάνετε το email επιβεβαίωσης για την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Σε περίπτωση έλλειψης stock, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από τις εταιρίες courier ACS, DK Express.

Η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελία άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελία κάτω των 50 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 4,50 ευρώ. 

ΑΛΛΑΓΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
Διατηρούμε το δικαίωμα επιστροφής με σκοπό την αλλαγή ή επιστροφή της αξίας του/των επιστρεφόμενου/ων προϊόντος/ων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς και εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Προϋποθέσεις επιστροφής :
 
• Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές.
 
• Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι συσκευασμένα με ασφάλεια και ακριβώς όπως τα παραλάβατε (με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους σε Ρούχα & Αξεσουάρ και στην εργοστασιακή τους συσκευασία σε Παπούτσια), έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά.
 
Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας αιτήματος Αλλαγής/Επιστροφής. Θα την βρείτε στο κάτω (footer) μέρος του eshop μας. Εμείς θα λάβουμε το αίτημά σας, θα το επεξεργαστούμε και κατόπιν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email για να προχωρήσουμε την διαδικασία αλλαγής/επιστροφής.
Μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνίας μας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 
• Τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία. Τοποθετήστε μέσα στο δέμα και τη φόρμα αλλαγής/επιστροφής που παραλάβατε μαζί με τα προϊόντα σας.
 
• Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.
 
Τα στοιχεία αποστολής για την επιστροφή είναι τα παρακάτω:
ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 16
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΤΚ 18531
6936800171
 
Σημαντικές πληροφορίες:
 
• Για την επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.
 
• Είναι απαραίτητο μέσα στο δέμα της επιστροφής να συμπεριλάβετε τη φόρμα αλλαγής/επιστροφής και την απόδειξη λιανικής πώλησης, που συνόδευε τα προϊόντα. Η διαδικασία της επιστροφής κοστίζει το ποσό των μεταφορικών και το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αυτόματα από το ποσό που θα κατατεθεί στον λογαριασμό που θα μας δώσετε ή απευθείας στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά σας ή στον λογαριασμό σας στην PayPal, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της αρχικής σας παραγγελίας. Αποστέλλοντας το δέμα θα ενημερώσετε ότι η χρέωση είναι του παραλήπτη (δική μας). Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα που τυχόν έχετε πληρώσει).
 
• Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές/επιστροφές για τα εξής: εσώρουχα, μαγιό (στην περίπτωση που έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο υγιεινής), κάλτσες, καλλυντικά, σκουλαρίκια, πετσέτες και συναφή προϊόντα.
  
• Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να πραγματοποιείται  αποκλειστικά με τις εατιρίες courier ACS, DK Express.
 
• Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέφετε.
Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς. Ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα σας, και ενδεχόμενη καθυστέρηση, στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε κάποια άλλη τράπεζα, εκτός της Τράπεζα Πειραιώς. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται.
Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει την παραγγελία σας με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα το ποσό θα επιστρέφεται απευθείας στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά σας. Αντιστοίχως θα επιστρέφεται στον λογαριασμό σας στην PayPal, αν έχετε επιλέξει την PayPal ως τρόπο πληρωμής της αρχικής σας παραγγελίας.
Αποστέλλοντας το δέμα θα ενημερώσετε ότι η χρέωση είναι του παραλήπτη (δική μας). Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα που τυχόν έχετε πληρώσει).
 
• Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε καμία αλλαγή/επιστροφή αν πρώτα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία (αίτημα και απάντηση) μέσω τις Φόρμας αιτήματος Αλλαγής/Επιστροφής.
 


Το kiklo.gr χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Μάθε περισσότερα

Ok, got it
×